JANDARMII VÂLCENI merg la meciul de handbal din această seară

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea au anunțat că vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București. Partida de handbal din cadrul „Cupei României” (faza optimilor de finală), se va disputa astăzi, 24 februarie 2024, cu începere de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 16.00, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, jandarmii recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
„Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului. Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă”, a transmis IJJ Vâlcea.

You May Also Like