Uite-le, uite-le, supercampioanele!!! SCM Râmnicu Vâlcea învinge un colos al României şi al Europei

25 august 2018, ziua în care Râmnicu Vâlcea şi-a recăpătat statutul de oraş capitală al handbalului românesc. Victoria SCM contra mult mai bogatei şi titratei CSM Bucureşti (33 – 31) a adus Supercupa României la handbal în Râmnic. Meciul a trebuia interzis cardiacilor care n-au voie să se uite nici măcar la reluare, mai ales dacă sunt suporterii vreuneia dintre două echipe.

Prima repriză a fost câştigată de SCM (12 – 10), iar la finalul celor 60 de minute a fost 21 – 21. Au urmat nu mai puţin de patru reprize de prelungiri, fiindcă după două meciul continua să fie egal. Într-un final, ale noastre au reuşit să câştige şi să aducă al doilea trofeu la Vâlcea, în 2018, după Cupa României.

Felicitări fetelor şi antrenorului Florentin Pera! Nu trebuie uitat nici preşedintele Petre Berbecaru care, alături de conducerea administrativă, reconstruieşte la Vâlcea o mare echipă de handbal.

CSM Bucureşti este campioana României şi a participat, în ultimii ani, în fazele superioare ale Ligii Campionilor. În 2016 formaţia bucureşteană a fost câştigătoarea mult râvnitului trofeu continental.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like