ZVONOTECA – 24 iulie 2018 – VÂLCEA

  • Constantin Nițu, proaspătul adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vâlcea cică țintește sus, mult mai sus. Gurile rele spun că omul are în plan să ajungă “ceva” în Ministerul Educației, pentru că așa i s-a promis de la partid. Evident că Nițu nu a apucat până acum să-și dovedească profesionalismul în funcția pe care o deține de foarte puțin timp. În schimb, în perioada cât a fost primar al orașului Horezu, el nu a ieșit în evidență decât cu grandomania de care a dat dovadă. Mulți spun că din cauza asta nici nu a mai “pupat” ulterior scaunul de primar!
  • Un polițist din Râmnicu Vâlcea se masturba în public. Nu, nu este o glumă! Este un caz cât se poate de real, serios și, în același timp, grav. Un polițist râmnicean, pensionat de curând, a fost surprins de mai multe ori în timp ce-și scotea organul sexual din pantaloni și și-l mângâia fără jenă în public. Un filmuleț de acest gen, realizat în zona Nord, la începutul acestui an, a ajuns la noi printr-un mesaj privat, iar în momentul în care am cerut lămuriri de la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea, ni s-a recomandat să nu publicăm nimic, până când nu se finalizează ancheta. Lunile au trecut, ancheta nu s-a mai finalizat, iar omul și-a continuat activitatea “sexuală” în public, până când a fost sfătuit să se pensioneze. Acum, potrivit unor surse, el este văzut destul de des făcând plajă nud pe malul Oltului.
  • Secretarul de stat Raed Arafat este extrem de supărat pe conducerea Spitalului municipal Drăgășani. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) s-ar fi exprimat că serviciul de urgență din Drăgășani este ineficient, iar acolo nu se mai tratează aproape nimic. Chiar și cazurile minore sunt trimise cu ambulanța la UPU Vâlcea, lucru de neînțeles. Vom vedea, oare, în curând, schimbări la Spitalul municipal Drăgășani? Ar cam fi cazul!
  • Managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, dr. Dan Ponoran, va continua să conducă cea mai importantă unitate sanitară din județ. Deși erau zvonuri că acesta nu mai dorește să continue în funcția de manager, lui Ponoran i s-a extins mandatul. O decizie înțeleaptă, spunem noi! Asta pentru că medicul Ponoran a dovedit că are capacitatea de a schimba lucrurile în bine la Spitalul Județean Vâlcea.
  • Vă mai aduceți aminte de cetățeanul de etnie rromă care a omorât un om cu mașina la Bălcești? Ei bine, încă din prima zi a accidentului, adică din data de 4 februarie 2018, el se află în libertate, deși era beat la volan, iar martorii spun că și-ar fi lovit victima intenționat. Interesant este că, din câte am putut vedea pe portalurile instanțelor din Vâlcea, rromul nici măcar nu a fost trimis în judecată. Bizar, nu?
Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.
loading...

You May Also Like