ZVONOTECA – 7 aprilie 2022 – VÂLCEA 

/

• Ecologiștii din Bujoreni sunt mai dezbinați ca niciodată și practic se “mănâncă” între ei. Gurile rele spun că Silviu Zaharia și Marius Idița au intrat într-un conflict mocnit, iar fostul polițist ar avea deja un dosar gros cu tot felul informații strânse despre colegul său de partid. Cât timp vor mai face parte din aceeași formațiune politică? Nu mult, se pare! Există zvonuri conform cărora Idița își plănuiește deja mutarea la AUR, fiind văzut destul de des pe la Parlament, pe lângă deputatul Ringo Dămureanu. 

• Cât despre Zaharia, el speră într-o reinventare politică la PSD. Nu mulți știu că organizația locală a PSD Bujoreni a fost dizolvată recent, rezultatele de la ultimele alegeri nefiind pe placul conducerii județene. Se aude că președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu,  pregătește aducerea la Bujoreni a unui personaj influent, care să facă diferența la viitoarele alegeri. Pe de altă parte, Zaharia trage speranța că el va fi uns lider al PSD Bujoreni. Nu credem totuși că președintele PSD Vâlcea și-a pierdut rațiunea și își va compromite organizația cu un personaj de teapa lui Zaharia, pe care ușor-ușor îl ajung dosarele din urmă. 

• Maria Bobeanu este vechea și noua directoare de Îngrijiri Medicale de la Spitalul Județean Vâlcea. Deși se zvonea că “bate un vânt al schimbării”, ei bine conducerea Consiliului Județean a considerat oportun să îi prelungească mandatul, fără a organiza concurs pe post. De altfel, tot prin numire a fost “înscăunat” și un nou director Medical, în persoana medicului Răzvan Costinea. Acesta, spun unele voci, ar avea un trecut ușor controversat la Spitalul Județean, după ce a pierdut un concurs pe acest post în fața doctorului Brânzan. Ulterior a vrut și șefia UPU, nu i-a reușit, iar până la urmă s-a lăsat păgubaș și a părăsit spitalul. Și-a schimbat și specialitatea între timp, iar pe stare de alertă a revenit la SJU, revenire de bun augur, pentru că, în final, a ajuns și înscăunat. 

• Poliția Locală a municipiului Râmnicu Vâlcea are o nouă conducere, după ce fosta directoare a fost destituită. Aceasta din urmă ar fi stat mai mult la domiciliu decât la birou în perioada pandemiei, iar nemulțumirile s-au strâns. De aceea, recent a venit și schimbarea. Astfel, noul director al Poliției Locale este Viorel Pană. Nu comentăm încă profesionalismul și capacitățile acestui, însă vom fi cu ochii pe el! 

• Noutăți și de la Biroul Rutier al municipiului Râmnicu Vâlcea, acolo unde zilele trecute s-a desfășurat concursul pentru funcția de șef. Doi candidați s-au luptat cot la cot pentru această funcție, însă învingător a ieșit, cu un punctaj mare, comisarul Raoul Păunescu. Suntem absolut convinși că de acum încolo polițiștii rutieri vor fi mult mai vizibili în trafic, în Râmnicu Vâlcea. 

• Andrei Gheorghiu și imorala sa campanie electorală din Primăria Râmnicului. Omul nu pierde nicio oportunitate de a se promova politic pe spatele angajaților care muncesc la proiectele europene și guvernamentale. Într-un mod cinic și tupeist, Gheorghiu pune sigla USR pe toate proiectele administrative ale primăriei și postează ostentativ pe Facebook și Instagram. De-a dreptul imoral și lipsit de bun-simț, viceprimarul userist își arogă merite pe care nu le are și politizează actul administrativ în exces. Cu părere de rău îl anunțăm că mai sus de viceprimar nu o să ajungă niciodată. Nu are ce îi trebuie! 

Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like