GUŢĂ, SECHESTRAT de IONIŢĂ! Totul s-a întâmplat într-o comună din VÂLCEA!

 

Lipsirea de libertate în mod ilegal, aceasta este fapta pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti au dispus trimiterea în judecată a unui individ pe numele său Ioniţă, care l-a sechestrat pe Guţă. Nu, nu vă gândiţi că este vorba despre celebrul şi inconfundabilul manelist sau că inculpatul ar fi un anume personaj din judeţul Vâlcea. Nu, nu este cazul!

În această speţă este vorba despre două persoane din comuna Livezi, Constantin Ioniţă şi Ion Guţă, primul fiind agresorul, iar ultimul victima. În fapt, totul s-a întâmplat într-o zi de februarie a anului 2010, când Ioniţă l-a acuzat pe Guţă de furt, susţinând că i-a sustras din locuinţă o sumă de bani. După discuţii în contradictoriu şi certuri violente, presupusul păgubit a trecut şi la fapte, crezând că în acest fel îşi va recupera suma de bani. Astfel că, el l-a luat cu forţa pe Guţă în gospodăria sa, acolo unde i-a legat mâinile cu o sfoară de un gard, ţinându-l în frig mai bine de două ore şi jumătate, îngrădindu-i libertatea.

Totul a ajuns la urechile poliţiştilor din localitatea Livezi, care au deschis un dosar penal pentru sechestrare sau, în termeni juridici, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Cauza a fost preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, iar în data de 22 iulie 2016, Constantin Ioniţă a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 205 din Noul Cod Penal. Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă până la şapte ani de închisoare.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.