S-a scos la concurs postul de director al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea. Eugen Neaţă favorit?

Vineri, 29 iulie 2016, Primăria Râmnicu Vâlcea a anunţat scoaterea la concurs a postului de director executiv, gradul II, la Poliţia Locală. Examenul scris urmează să aibă loc în data de 30 august 2016, ora 10.00, comisia de examinare fiind constituită în cadrul Primăriei Râmnicului.

Conform zvonurilor din oraş, favorit pentru preluarea acestei funcţii ar fi Eugen Neaţă, fostul inspector – şef al IPJ Vâlcea şi actualul consilier al primarului pe probleme de siguranţă publică. Chiar edilul Mircia Gutău a declarat public că dacă va câştiga concursul, Neaţă va fi şeful Poliţiei Local. Sigur, se mai vehiculează şi informaţia conform căreia fostul şef al Poliţiei Vâlcea ar putea fi numit city-manager sau ar putea să candideze la parlamentare din partea PER. Ce se va întâmpla, rămâne de văzut!

Până una alta, cei care vor să se înscrie la concursul pentru postul de director al Poliţiei Locale, trebuie să-şi depună dosarele în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.

„Condiţiile de participare la concurs: Condiţii de studii: -studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; -studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; Condiţii de vechime: minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice” – se arată în anunţul Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.