FOTO: S-a dat drumul la circulație pe Calea lui Traian! Atentie la modificarile rutiere din Râmnicu Vâlcea

In dimineata zilei de vineri, 29 iulie 2016, s-a dat drumul, in sfarsit, la trafic pe Calea lui Traian, in centrul Municipiului Ramnicu Valcea. A fost o zi de intarziere, insa o zi in care pe doua strazi, Carol I si General Magheru, s-a circulat cu sens unic, iar asta a declansat haosul in trafic, circulatia fiind joi infernala in oras. Acum insa, se circula pe doua benzi pe Calea lui Traian, de la nord la sud si de la sud la nord.

Atentie la modificari

In zona centrală a municipiului vor intra în vigoare unele reglementări noi de circulaţie, după cum urmează:
– Pe strada Carol I se reinstituie sensul unic de circulaţie de la Nord către Sud.
– Pe strada General Magheru se va circula în regim de sens unic, de la Sud către Nord, pe porţiunea dintre intersecţia cu Calea lui Traian (după podul Vinerii Mari) şi intersecţia cu strada Gib Mihăescu.
– Ansamblul celor două poduri peste râul Olăneşti – podul Vinerii Mari şi podul Carol I – va funcţiona ca un sens giratoriu, cu reglementările specifice acestui tip de sistematizare a traficului.
– Pe Calea lui Traian, în zona centrală, se va circula în ambele sensuri, câte o bandă pe fiecare sens de circulaţie.
– Pietonii vor putea traversa Calea lui Traian în zona centrală doar pe la trecerile de pietoni din zona River Plaza şi de la intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu.

image

Foto: timpuldevalcea.ro

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “FOTO: S-a dat drumul la circulație pe Calea lui Traian! Atentie la modificarile rutiere din Râmnicu Vâlcea

  1. Eu cred ca pe G-ral Magheru se poate circula in ambele sensuri, pe o banda pe sens, iar benzile laterale sa fie transformate in parcare laterala. Sa ramana str. Carol cu sens unic pt ca acolo nu sunt parcari si e aglomeratie datorita institutiilor din zona.

Comments are closed.