Victor Giosan: ,,Îl prefer pe Dragoş Sitaru!”

Lovitură de teatru cu puţin timp înaintea alegerilor de la TNL Râmnicu Vâlcea. Preşedintele organizaţiei municipale, Victor Giosan, a postat pe facebook, într-o dezbatere publică în care erau angrenaţi mai mulţi ziarişti, mesaje cum că l-ar prefera pe Dragoş Sitaru. Jurnalistul Liviu Popescu (publicaţia Râmnicu Vâlcea Week) a postat pe facebook următorul anunţ: ,,Eu îl susţin pe Sitaru. Habar n-am cine e favoritul, care sunt aranjamentele…dar mie îmi e simpatic Dragoş.” După câteva ore, preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Victor Giosan, a comentat: ,,De data asta suntem de acord.”
Mai mult decât atât, într-un alt comentariu, Giosan a fost mai explicit, spunând că nu vrea să determine în vreun fel alegerea şefului TNL Râmnicu Vâlcea şi că şi-a exprimat doar punctul de vedere. ,,Eu am vrut numai sa spun ca din punctul meu de vedere îl prefer pe Dragoş Sitaru. În ceea ce priveşte competiţia mulţi o influenţează pe sub masă – ceea ce eu nu fac. Prefer să-mi exprim deschis o preferinţă şi atât.”

Datorită modului absolut relaxat şi elegant prin care înţelege Giosan să facă politică, nimeni nu îl bănuieşte pe acesta de blaturi sau favorizări. Însă, în mod evident, poziţia preşedintelui PNL Râmnicu Vâlcea, care va face echipă timp de patru ani cu viitorul preşedinte al TNL, trebuie luată în seamă.
Alegerile vor avea loc sâmbătă, 30 septembrie, ora 10:00, la Biblioteca Judeţeană ,,Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea. În afară de Dragoş Sitaru s-au mai înscris în cursă Daniel Câmpeanu şi Bogdan Stănică.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.