FOTO: ACŢIUNE a MASCAŢILOR în zona DOVALI din RÂMNICU VÂLCEA. Tâlhar reţinut!

Acţiune în forţă a mascaţilor în această dimineaţă de marţi, 6 martie 2018, în zona Dovali din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar în blocul în care funcţionează o grădiniţă. Acolo, oamenii legii au făcut o percheziţie, ei descoperind că într-o garsonieră se ascundea unul dintre indivizii care săptămâna trecută a tâlhărit un bătrân pentru a-i fura „imensa” sumă de 30 de lei şi a-i sustrage un telefon mobil Digi evaluat la 20 de lei. Două percheziţii au mai avut au loc şi la Călimăneşti, în acelaşi caz.

Tâlhăria a avut loc în noaptea de 28 februarie – 1 martie 2018, când doi bărbaţi au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din staţiunea Călimăneşti. Prima dată au intrat în camera unde dormea fiica proprietarului locuinţei şi i-au cerut bani. Ulterior s-au dus şi la proprietar, un bătrân de 79 de ani, pe care l-au snopit în bătaie. Aşa cum spuneam, tâlharii au plecat de acolo cu suma de 30 de lei şi cu un telefon mobil Digi, paguba ridicându-se la suma de 50 de lei. Bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea pentru a primi îngrijiri medicale.

Cazul a fost anunţat la Poliţia Călimăneşti, oamenii legii dând startul unei anchete. În urma cercetărilor, unul dintre tâlhari a fost prins în această dimineaţă în zona Dovali, el fiind încătuşat şi dus la audieri. Potrivit martorilor, acesta s-ar fi opus arestării, iar mascaţii ar fi fost nevoiţi să facă uz de forţă. În urma descinderilor, au fost ridicate telefoane mobile şi cuţite.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like