RÂMNICU VÂLCEA. Tâlharul care a atacat cu o sticlă vânzătoarea unui non-stop a fost arestat (VIDEO)

UPDATE: Tâlharul care a atacat cu o sticlă de vin vânzătoarea unui magazin-nos stop din Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Numele suspectului este SAVATE ALEXANDRU, are 20 de ani şi este din oraşul Băbeni. 

Aşa cum v-am relatat într-un articol anterior, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 19 mai 2018, la ora 04.30, angajata unui magazin non-stop din zona Elegant a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost atacată cu o sticlă de vin de un bărbat care intrase cu scopul de a fura.

Poliţiştii au intrat pe fir, au început cercetările, iar duminică, 20 mai 2018, ei au reuşit să-l prindă pe tâlhar şi să-l bage după gratii.

„Polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 20 de ani, din Băbeni, bănuit de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă cu o zi înainte, în Râmnicu Vâlcea. În fapt, la data de 19 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat ar intrat într-un magazin din municipiu, agresând fizic vânzătoarea și sustrâgându-i 500 de lei, după care ar fi fugit. Investigațiile au fost demarate imediat, persoana bănuită fiind depistată în Râmnicu Vâlcea și reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie” – precizează IPJ Vâlcea.

Citiţi şi:

VIDEO INCREDIBIL. Angajata unui magazin non-stop din Râmnicu Vâlcea, atacată cu o sticlă de un individ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like