RĂZBOIUL CASCHETELOR ! Patru poliţişti se luptă pentru postul de şef al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea!

 

Luni, 29 august 2016, până la ora 12.00, a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru postul de şef al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, din cadrul IPJ Vâlcea. Urmează „războiul caschetelor”, iar cel mai bun va ajunge şef peste poliţiştii municipali. La examen s-au înscris patru candidaţi. Este vorba despre comisarul şef Ion Matei – şef interimar la Poliţia Municipiului, comisarul Constantin Gabăr – ofiţer în cadrul Serviciului Control Intern , comisarul Cristi Neghină – şef birou în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi comisarul Ovidiu Manea – şef Birou Supravegheri Judiciare.

Examenul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7,00. Preşedintele comisiei de concurs este comisarul de poliţie Bogdan Berechet, tânărul adjunct al Poliţiei Vâlcea.

Postul de şef la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a rămas vacant încă din primăvara anului 2016, după ce comisarul-şef Florian Marin a ieşit la pensie, iar în locul său a fost împuternicit, pe o perioadă determinată de timp, comisarul Ion Matei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like