ȘOCANT. Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a agresat sexual doi copii. Vezi cine e individul!

Un nou caz șocant în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 47 de ani a agresat sexual doi copii care-i erau vecini. Totul a ieșit la iveală în momentul în care mama celor doi minori, în vârstă de 7 și 10 ani, a aflat motivele ascunse pentru care vecinul ei îi invita pe copii pe la el, promițându-le rechizite. În realitate, Gheorghe Văduva îi corupea sexual și profita de inocența lor. Agresiunile sexuale au fost comise în formă continuată, în perioada septembrie – octombrie 2019.

„În fapt, la data de 29 octombrie a.c., mama celor doi minori a sesizat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta îi invita frecvent în locuința sa, oferindu-le rechizite școlare. 

Polițiștii au descins la locuința bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăți), DVD – CD (peste 200 de bucăți), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR și alte bunuri care interesează cauza” – precizează IPJ Vâlcea.

Arestat preventiv…

Gheorghe Văduva a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă ieri, 30 octombrie 2019, judecătorul de caz al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a decis să-l trimită după gratii pentru următoarele 30 de zile.

“În baza art.226 Cod procedură penală, art.202 Cod procedură penală, art.223 alin.2 Cod procedură penală; Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Vâlcea. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 30.10.2019 şi până la data de 28.11.2019 inclusiv, a inculpatului VĂDUVA GHEORGHE pentru săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală în formă continuată, prevăzută de art.219 alin. 1, alin. 2 lit. c cod penal, cu aplicarea art.35 alin. 1 cod penal, şi a unei infracţiuni de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c cod penal, ambele cu aplicarea art.38 alin. 1 cod penal. În baza art.230 Cod procedură penală emite mandatul de arestare preventivă. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar/ arestul la domiciliu, prevăzută la art.202 lit.b, d Cod procedură penală. În baza art.275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 30 octombrie 2019, ora 19.45” – se arată în minuta instanței.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like