Râmnicean condamnat după ce a provocat un accident mortal! Vezi cât a „încasat”!

A provocat un accident rutier in urma caruia o persoana a murit. Se afla beat la volan si a si fugit de la locul accidentului. Ei bine, acum a venit timpul ca el sa plateasca pentru faptele sale. Constantin C. – 38 de ani, din Ramnicu Valcea, a fost condamnat zilele trecute la 2 ani si 7 luni de inchisoare cu executare. El a fost acuzat de comiterea a trei infractiuni rutiere grave: ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

„Magistraţii Judecătoriei Drăgăşani au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe C. Constantin, de 38 de ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 7 luni, închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, în cursul anului 2014 a comis trei infracţiuni: ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. Astfel, bărbatul va avea de executat 2 ani şi 7 luni de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat şi l-au transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei” – precizeaza IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.