Președintele Consiliului Județean Vâlcea pune mare accent pe sistemul medical din județul nostru

Din dorinta sa de a le oferi valcenilor servicii medicale mult mai bune si un sistem de sanatate mai performant, presedintele Consiliului Judetean Valcea – Constantin Radulescu – viziteaza tot mai des spitalele si centrele medicale din judet. Astfel, el contabilizeaza toate problemele din siatemul de sanatate si incearca sa le rezolve pe rand.

Vineri, 28 octombrie 2016, presedintele Constantin Radulescu a mers in vizita de lucru la sediul ”Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”, la ”Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea”, care îşi desfăşoară activitatea la „Spitalul Vechi” – (Spitalul Judeţean Nr.2) şi la ”Policlinica cu Plată” din Râmnicu Vâlcea.

”De multă vreme am în analiză o propunere pe care vreau să o fac pentru viitor, întrucât vâlcenii trebuie trataţi cu respect şi să încercăm ca serviciile publice să fie de calitate şi oferite în condiţii corespunzătoare.
Spaţiul în care îşi desfăşoară acum activitatea Serviciul de Expertiză Medicală – din cadrul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, este unul impropriu atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical.
Oamenii vin din tot judeţul şi se strâng pe un hol de o jumătate de metru în care abia se poate respira acum, darămite vara. M-am tot gândit cum să rezolv această situaţie şi chinul pentru aceşti oameni să înceteze.
Pe scurt, ne propunem mutarea Serviciului de Expertiză Medicală în spaţiile de la Policlinica cu Plată.
Săptămăna viitoare voi demara procedurile de înfiinţare a unei Comisii mixte, tehnice şi economice, care să analizeze situaţia existentă şi să întocmească propunerile pentru viitorul proiect.
Am vizitat şi Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea, iar viitoarea temă de proiectare pentru amenajarea spaţiilor de la Policlinica cu Plată, va aborda şi crearea de spaţii pentru acest centru” – a declarat ulterior Constantin Rădulescu, presedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.