RÂMNICU VÂLCEA: S-a stabilit programul Sărbătorilor de Iarnă. Gutău: „Tânjim la Sibiu, dar vreau să avem frumos și în Râmnic”

La ultima sedinta a Consiliului Local din cadrul Primariei Ramnicu Valcea s-a stabilit calendarul evenimentelor festive din luna decembrie 2016. Primarul Mircia Gutău a marturisit ca vrea ca si in orasul nostru Sarbatorile de Iarna sa fie speciale si, de aceea, anul acesta a pregatit un „Decembrie magic”.

„Tânjim la Sibiu sau alte orase, dar vreau sa fie frumos si in Ramnicu Valcea. De aceea, am decis sa reluam si Balul Primariei, un bal care sa fie de rezonanta. Vom pune invitatii la dispozitie contra cost” – a spus edilul Gutau.

Iata programul manifestarilor din luna decembrie:

• 5 decembrie – „Ajunul lui Moș Crăciun”, care se va organiza in zona parcului Mircea cel Batran, acolo unde se va aprindere iluminatul festiv, se va deschide târgul de iarnă si unde vor avea loc concerte și spectacole de animație pentru copii, micutii urmand sa primeasca si daruri din partea primariei.

• 16 decembrie –  Balul Primăriei ce va avea loc la Sala Sporturilor Traian si in cadrul caruia va avea loc premierea celor mai buni elevi și profesori pentru performanțele din cursul anului 2016.

• 23 decembrie – Ajunul Crăciunului – vor fi organizate concerte și spectacole de animație pentru copii, iar micutii vor primi daruri.

• Revelion 2017 – Manifestari in strada, concerte cu artisti de top si foc de artificii la miezul nopții.

Bugetul estimat aferent organizării evenimentelor festive din luna decembrie este sumă de 1.200.000 lei. De precizat este faptul ca accesul la Balul primăriei se va face contra cost, iar sumele încasate se vor constitui drept venituri suplimentare la bugetul local.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.