PSD Mateești reacționează: „Când bugetul se va întocmi în interesul oamenilor, atunci îl vom vota pe loc”

Scandalul e in toi la Mateesti, dupa ce nici in aceasta dupa-amiaza de miercuri, 12 aprilie 2017, nu s-a votat bugetul in Consiliul Local. Aleșii PSD refuza sa isi dea votul in conditiile in care prioritatile primarului PNL sunt acelea de a-si cumpara o masina noua si de a-si renova biroul. Consilierii locali pesedisti cer in schimb ca banii sa fie alocati pentru finalizarea lucrarilor importante din comuna. In aceste conditii, presedintele PSD Mateesti, Cosmin Anghelescu (foto stanga), le cere propagandistilor liberali sa inceteze cu presiunile si sa faca un buget in interesul cetatenilor.

„Vreau să fac câteva precizări pentru propaganda PNL și fac aceste precizări în numele grupului de consilieri PSD din Consiliul Local al comunei Mateești :

1. Noi vom vota bugetul doar în interesul oamenilor si nu în interesul unei persoane.

2. Nu vom vota cum spune domnul primar care evită să spună că are majoritate în Consiliul Local , întrucât configurația politică este următoarea: PSD – 5,PRM-1,PER-1,PNL-6 consileri .

3. Nu vom vota un buget care prevede să achiziționăm o mașină nou-nouță pentru primar și amenajarea sediului primăriei, asta în situația în care alimentarea cu apă în comună nu este terminată, canalizare nu… etc. Apreciez dorința Președintelui Consiliului Județean și al PSD de a media acest conflict, însă problema nu este nici la noi consilierii locali PSD, nici la Președintele Consiliului Județean PSD. Am făcut amendamente de bun simț și în interesul cetățenilor, așa că rog propaganda PNL-istă să înceteze presiunile asupra consilierilor locali PSD și asupra reprezentanților PSD și ai Consiliului Județean Vâlcea. În condițiile în care bugetul se va întocmi în interesul oamenilor și nu pentru un grup de persoane, Consiliul Local se poate întruni de îndată , iar bugetul poate fi votat pe loc” – declara Cosmin Anghelescu, presedintele PSD Mateesti si consilier local.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.