CONTRACT de 4,2 milioane lei! Încep lucrările pentru creșterea eficienței energetice la liceul și sala de sport din Băile Olănești

În urma finalizării procedurilor de achiziție, Unitatea Administrativ Teritorială Băile Olănești a semnat contractul de achiziție publică de lucrări pentru obiectivul de investiție numit „Creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic «Justinian Marina» din orașul Băile Olănești, județul Vâlcea”. Contractul s-a semnat la finalul lunii martie 2024, prestatorul lucrărilor fiind o asociere formată din Contrust – Construct PVI-Uncle Sam Service, prin lider de asociere SC Contrust SRL. Valoarea contractului de execuție lucrări este 4.188.286,79 lei cu TVA. Durata contractului este 12 luni, calculate de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Asta înseamnă că, în primăvara anului viitor, lucrările de la liceul și sala de sport din Băile Olănești vor fi finalizate.

Primarul orașului, Sorin Vasilache, a explicat ce lucrări se vor executa în cadrul proiectului ce vizează renovarea, modernizarea, dotarea și creșterea eficienței energetice a Liceului „Justinian Marina” și a sălii de sport din stațiune.

„În cadrul acestui proiect se vor executa: finisaje exterioare (anvelopare, înlocuire tâmplărie, învelitoare, jgeaburi și burlane); finisaje interioare (înlocuire instalații sanitare, termice și electrice, echipare cu sisteme de ventilare în sălile de clasă și cu instalații de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu, montare pardoseala tip parchet în sălile de clase și birouri, gresie în holuri și grupuri sanitare, și covor PVC în sala de sport); montare panouri fotovoltaice pentru asigurarea energiei electrice și panouri solare pentru producerea apei calde de consum; repararea trotuarelor de protecție, în sensul eliminării infiltrațiilor la infrastructură”, a explicat primarul Sorin Vasilache pentru informarea cetățenilor din stațiune.

You May Also Like