FOTO: Alunecare de teren, reactivată la Stoilești. Președintele Rădulescu a mers la fața locului

Comuna Stoilesti a fost una dintre cele mai afectate localitati din judetul Valcea in aceasta primavara ploioasa. Daca dupa ploile din perioada 8-10 mai 2017, trei sate au ramas izolate, acum o alunacare de teren s-a reactivat. Sambata, 20 mai 2017, la fata locului a mers presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, pentru a evalua pagubele si a vedea personal cat de grava este situatia la Stoilesti. Ulterior, seful judetului va face demersuri la Guvern pentru a obtine fondurile necesare solutionarii problemei.

„Din nefericire județul nostru este grav afectat de căderile masive de precipitații din această perioadă.

Și la Stoilesti, Bulagei-Geamana, la km 4+700, s-a reactivat o alunecare de teren. Situația este extrem de grea, mai ales că aici era aproape finalizată o amplă lucrare de stabilizare a terenului.

Vreau să le mulțumesc specialiștilor prezenți azi la fața locului și să-i asigur de tot sprijinul meu legal și instituțional. Am discutat cu primarul Florin Ionescu și despre demersurile pe care le vom face către Guvernul României pentru alocarea de fonduri, în vederea păstrării în circulație a drumului și limitarea efectelor alunecării de teren” – sustine Constantin RADULESCU, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.