21 octombrie 2017

FOTO: Clădirea Prefecturii Vâlcea este într-o stare deplorabilă

Starea deplorabilă a faţadei imobilului în care îşi desfăşoară activitatea Prefectura Vâlcea ar trebui să fie în atenţia autorităţilor locale. Clădirea este în această stare de foarte mult timp, însă niciun prefect nu a luat până acum atitudine publică, iar despre o eventuală renovare nici nu s-a pus problema până acum din câte ştim.

După cum se poate vedea în fotografiile ataşate acestui articol, vopseaua, cândva albă, s-a îngălbenit sub povara timpului. Pereţii clădirii, sunt, pe alocuri, accidentaţi sau mai bine zis scorojiţi, cu bucăţi de tencuială lipsă. Ba mai mult, în partea din spate, spre parcare, situaţia este mai sumbră.

Având în vedere că această clădire a Prefecturii Vâlcea este chiar în centrul oraşului, cu greu poţi să o ignori. Ca să nu mai pui şi faptul că acolo au loc evenimente şi manifestări importante, iar în cazul unor vizite oficiale, demnitarii acolo îşi fac apariţia. Aşadar, credem că se impune ca Guvernul României să aloce o sumă de bani pentru refacerea faţadei Prefecturii Vâlcea, evident în urma unei solicitări a prefectului.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like