24 noiembrie 2016

INCREDIBIL: Angajaţii Primăriei Râmnicu Vâlcea, somaţi să returneze cadourile primite de Paşti şi Crăciun

 

Angajaţii Primăriei Râmnicu Vâlcea se văd acum într-o situaţie extrem de jenantă, ei fiind somaţi să returneze sumele ce reprezintă contravaloarea unor cadouri primite de la administraţi în 2013 drept cadou de Paşte şi Crăciun. Oamenii au primit de la Primărie atunci pungi cu produse alimentare, oferite cadou de edilul de atunci.

Numai că, potrivit romaniatv.ro, reprezentanţii Curţii de Conturi Vâlcea par să nu fie de acord cu astfel de practici şi l-au obligat pe actualul primar Mircia Gutău să emită o dispoziţie prin care angajaţii trebuie să returneze contravaloarea respectivelor bunuri.

„Ne sunt opriţi banii pe nişte pachete primite de la Primăria Râmnicu Vâlcea în baza unor acte semnate de nişte incapabili, unii dintre ei şi acum în funcţii importante. Aceste pachete, noi ca angajaţi nu le-am solicitat, ele ne-au fost înmânate fără a semna că le-am primit şi acum trebuie să le plătim. Noi trebuie să plătim tâmpeniile lor, nu au ştiut ce semnează” – a declarat pentru RomaniaTV.net o sursă din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, sub protecţia anonimatului.

Angajaţii vor fi nevoiţi acum să semneze un angajament de plată pentru a returnat banii, în caz contrar urmând a li se reţine din salariu, eşalonat, în 12 tranşe, până la stingerea debitului.

 

 

rr_banner_v2-1

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.