INCREDIBIL! Şobolani, gândaci şi purici în subsolurile blocurilor din RÂMNICU VÂLCEA!

 

Incredibil, dar adevărat! Reprezentanţii CET Govora au semnalat în ultima perioadă, de nenumărate ori, că subsolurile blocurilor din Râmnicu Vâlcea sunt infestate cu insecte purici şi şobolani. Avertizările lor vizează 12 blocuri din municipiu, acolo unde angajaţii CET Govora au avut de suferit.

Toate plângerile au ajuns pe masa conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, care a transmis deja mai departe atenţionări, ameninţând cu amenzi asociaţiile de proprietari care nu fac curăţenie la subsolurile blocurilor.

„Această infestare împiedică salariaţii CET Govora să efectueze operaţiunile de reparaţii sau cele de verificări ale instalaţiilor de apă şi canal aflate în subsolurile blocurilor. Facem un apel către asociaţiile de proprietari din subordinea Primăriei să menţină starea de salubritate a imobilelor şi cu ajutorul unităţilor prestatoare de servicii de specialitate în acţiuni de deratizare şi dezinfecţie şi să asigure combaterea acestor artropode şi rozătoare. Direcţia a transmis recomandări sanitare Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru a fi transmise asociaţiilor de proprietari. Am comunicat şi care este cadrul legal şi care sunt obligaţiile asociaţiilor de proprietari, iar dacă nu se respectă aceste recomandări, se pot aplica şi sancţiuni contravenţionale” – a declarat, pentru Viaţa Vâlcii, Luminiţa Apostolescu, purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.