23 august 2016

INIŢIATIVĂ: Prefectul de Vâlcea, întâlniri cu cetăţenii în teritoriu! Vezi când şi unde!

 

Un prefect cu iniţiativă are acum judeţul Vâlcea. După cum bine se ştie, în ultimii ani, personajele care s-au perindat pe scaunul de prefect au tratat vâlcenii cu dispreţ, fiind greu de găsit şi având o infatuare de neînţeles. Actualul reprezentant al Guvernului în judeţul Vâlcea are însă o atitudine diferită, el punându-se la dispoziţia vâlcenilor şi încercând să îi ajute cum poate mai bine.

Recent, prefectul Radu Renga a anunţat că în luna septembrie va merge în teritoriu, acolo unde va avea mai multe întâlniri cu vâlcenii în diferite localități din județ. Asta pentru că a observat că numărul de petiții înaintate de către cetățeni Instituției Prefectului este tot mai mare.

Aşadar, întâlnirile se vor desfășura sub forma unor audiențe la care vor participa specialiști din cadrul Instituției Prefectului- Județului Vâlcea, iar acestea vor avea loc conform calendarului următor: 7 septembrie 2016 la Brezoi, 14 septembrie 2016 la Horezu, 21 septembrie 2016 la Drăgășani şi 28 septembrie 2016 la Berbești.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.