TÂLHARI la DRUMUL MARE: Turist agresat în staţiunea Voineasa de patru indivizi

Patru indivizi au tâlhărit în plină stradă un turist în staţiunea Voineasa, judeţul Vâlcea. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 21 august 2016, când cei patru tâlhari l-au abordat pe un bărbat din municipiul Feteşti, judeţul Ialomita, agresându-l şi smulgându-i din mână o borsetă în care aflau banii, documentele, cardurile şi telefonul mobil.

Victima, după ce a scăpat din mâinile agresorilor, a reuşit să sune la 112, iar un echipaj al Poliţiei Staţiunii Voineasa s-a deplasat la faţa locului. Astfel, după cercetări, poliţiştii au reuşit să dea de urma tâlharilor pe care i-au reţinut, iar ulterior procurorii au dispus ca aceştia să fie puşi sub control judiciar.

„În urma activităţilor investigative efectuate s-a reuşit stabilirea persoanelor bănuite de comiterea faptelor de agresiune exercitate asupra victimei şi participaţia penală a fiecăruia dintre aceştia. Astfel că cercetările vor fi continuate faţă de P. Mihai, de 23 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi faţă de V. Adrian, C. Mihai, ambii de 21 de ani şi I. Marin, de 26 de ani pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii de 21 de ani şi cel de 23 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, prejudiciul a fost recuperat în mare parte.

În cursul zilei de ieri, tinerii au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile pentru toate cele 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de tâlhărie şi lovire şi alte violenţe” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.