La Mihăești, iluminat public în toată comuna și locuri de joacă pentru copii

La Mihăești se lucrează intens. Primarul Constantin Bărzăgeanu este extrem de activ și implicat, implementând proiecte peste proiect. Unele mici, dar cu impact mare, iar altele de anvergură ce îmbunătățesc vizibil condițiile de viață ale locuitorilor din comună.

O investiție recentă a administrației publice din Mihăești este legată de iluminatul public din comună. Scopul primarului Constantin Bărzăgeanu este acela de a extinde și moderniza sistemul de iluminat public din întreaga comună, astfel încât să nu mai existe nicio stradă fără lămpi.

“Iluminatul public reprezintă unul dintre criteriile de calitate ale civilizației moderne. Anul trecut am promis că toate străzile din comună vor beneficia de iluminat modern.
De astăzi strada Daragiu din satul Arsanca beneficiază de iluminat stradal cu lămpi pe led din stâlp în stâlp.Urmează și alte străzi” – spune edilul șef.

Un alt proiect finalizat zilele acestea este noul loc de joacă pentru copii din satul Măgura. Și în satul Negreni se lucrează deja la amenajarea locului de joacă pentru copii, un parc tematic extrem de interesant. Ba mai mult, aici se va construi inclusiv o clădire pentru diafilme, se vor amenaja gradene cu flori și arbuști și o platformă pentru spectacole.

“Un nou parc de joacă pentru copii a fost finalizat în satul Măgura și vor urma alte spații de joacă așa cum am promis. Pe această cale urez copiilor distracție plăcută și fără evenimente neplăcute” – spune primarul Bărzăgeanu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like