Mihăiță George Blejan este noul primar ales al comunei Scundu. Vezi ce proiecte are în plan!

Mihăiță George Blejan este noul primar al comunei Scundu, câștigând fără drept de apel alegerile locale parțiale ce au avut loc duminică, 27 iunie 2021. Tânărul edil este cea mai potrivită persoană pentru a continua proiectele începute, dar, mai ales, pentru a iniția altele noi.
“Încă de la început, mi-am propus să contribui la evoluția și la dezvoltarea localității noastre. Este ceea ce fac și acum. Eu cred că nimic nu contează într-o localitate mai mult decât calitatea vieții și bunăstarea locuitorilor ei. Tot ceea ce facem acum în Scundu și ceea ce vom face în anii următori trebuie să mulțumeacă pe oamenii care locuiesc în comuna noastră” – spune Mihăiță George Blejan.

Printre proiectele pe care dorește să le implementeze în mandatul său se numără: modernizarea drumurilor de interes local – 8,5 km (proiect eligibil prin FDI, contract de finanțare + contract de lucrări semnate, va fi finanțat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației); modernizarea drumurilor sătești; amenajarea drumurilor agricole; modernizarea iluminatului public; extinderea rețeelei de apă și canalizare în cătunele satelor Blejani, Scundu, Avrămești, Crîngu, pe o lungime de 8,5 km; realuzarea unei centrale fotovoltaice conectată la rețeaua publică de energie electrică; dar și introducerea rețelei de gaze naturale Înființarea Târgului Comunal.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like