O nouă investiție importantă la Orlești. Școala cu clasele I-VIII va fi modernizată și dotată

Administrația publică locală din Orlești a pregătit o nouă investiție în comună. Este vorba despre modernizarea și dotarea Școlii cu Clasele I-VIII din Orlești, proiect ce se va realiza prin intermediul Programului Regional Sud-Vest Oltenia. Amplul proces de reabilitare al unității de învățământ va lua startul în scurt timp , în condițiile în care etapa de evaluare tehnică și financiară pentru obiectiv de investiții a fost finalizată.

Școala va fi dotată cu o serie de facilități esențiale pentru educație și dezvoltare, unitatea de învățământ putând ulterior să concureze cu orice școală din oraș. Astfel, copiii din Orlești se vor putea bucura de o bibliotecă modernă, un laborator extrem de bine echipat, un cabinet medical pentru îngrijirea sănătății micuților și o sală de sport pentru activități fizice și recreere.

„Este un noi proiect important pentru comună, ce a fost fost aprobat și va fi implementat în curând. Întreaga echipă din cadrul primăriei a făcut o treabă extraordinară și dorim să mulțumim fiecăruia în parte pentru implicare și eforturile depuse în realizarea acestui proiect de suflet. Proiectul modernizării și dotării școlii cu clasele I-VIII Orlești reprezintă o investiție în viitorul nostru, în educația copiilor noștri și în dezvoltarea comunității noastre” – susține C. Cîrstina.


You May Also Like