Preşedintele CJ Vâlcea intervine în criza de pe traseele de transport din Vâlcea

Situaţie extrem de gravă pe multe dintre traseele de transport din Vâlcea, după ce firmei Matdan i s-a suspendat licenţa pe o perioadă de 30 de zile. Ca atare, vâlcenii care făceau naveta cu această firmă de transport în comun sunt puşi în situaţia de a nu avea cu ce ajunge la destinaţie.

De aceea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, intervine în această problemă, adresându-se instituţiilor abilitate ale statului, în vederea identificării unor soluţii conforme cu legile în vigoare, pentru ca locuitorii judeţului Vâlcea să nu sufere din pricina acestui „incident”.

Astfel, Consiliul Judeţean Vâlcea, prin Constantin Rădulescu, s-a adresat, ca urmare a sesizării SC Matdan Service SRL, domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, domnului Ministru de Interne Ioan Dragoş Tudorache, domnului Viceprim-ministru Vasile Dâncu, precum şi Ministerului Transporturilor, Autorităţii Rutiere Române şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

„Sunt de părere că instituţiile abilitate ale statului trebuie să dispună, în condiţiile legii, măsuri, astfel încât vâlcenii care folosesc transportul în comun pe aceste trasee să nu aibă de suferit, pentru că este foarte grav ceea ce se întâmplă.

Mai e puţin şi începe şcoala, sunt oameni care merg la serviciu, care fac naveta, iar în acest caz este vorba de 20 de trasee numai în judeţul Vâlcea.

Astăzi m-am adresat inclusiv domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, precum şi conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru a ne comunica cu celeritate măsurile identificate în vederea rezolvării acestei probleme.

Am fost informat că avem de-a face cu un vid legislativ, însă pe mine mă preocupă situaţia în care se află vâlcenii, iar instituţiile statului au datoria, faţă de oameni, să ne comunice soluţiile legale, pentru depăşirea acestei probleme!” – susţine Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.