25 februarie 2017

Primăria Râmnicului „pune la bătaie” 63.750 de lei pentru petrecere şi flori de „Ziua Femeii”

 

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea pune la „bătaie” suma de 63.750 de lei (630 de milioane lei vechi) din bugetul local pentru organizarea „Zilei Femeii”. Dacă pentru florile ce vor fi oferite de primarul Gutău femeilor din municipiul se va cheltui doar suma de 13.000, ei bine pentru petrecerea angajatelor din cadrul primăriei şi a doamnelor din Consiliul Local se va risipi nu mai putin de 50.750 lei. Petrecerea va avea loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, care încă nu a fost făcut public, iar la ea vor fi invitate circa 700 de doamne şi domnişoare din cadrul Aparatului Propriu al Primarului, Consiliului Local, servicii, direcţii şi instituţii subordonate.

„Din dorinţa aducerii unui omagiu locuitoarelor municipiului cu ocaziile festive de la începutul lunii martie – 1 Martie ‹Mărţişor› şi 8 Martie ‹Ziua Femeii› – vă propun o acţiune de împărţire de flori, la cele două date menţionate anterior, în diferite spaţii publice din municipiu, de către reprezentanţi ai administraţiei locale municipale. Valoarea acestor articole este estimată la suma de 13.000 lei. Totodată, din dorinţa de a răsplăti efortul profesional al personalului feminin din administraţia locala municipală – efort care îl dublează pe cel personal, cotidian, în calitate de gospodină şi mamă – vă propun organizarea unui eveniment de socializare cu ocazia Zilei Femeii, care să se desfăşoare în data de 08.03.2017, într-o unitate de alimentaţie publică din municipiu şi la care să participe angajatele din cadrul administraţiei locale municipale, consiliului local, serviciilor, direcţiilor şi instituţiilor subordonate. Valoarea consumaţiei se va calcula în funcţie de OG nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice – Anexa 2, pct. I, lit. A(1) — 60 lei/persoană pentru mese oficiale şi lit. B – 12.50 lei/pers. pentru cocktailuri, rezultând un total de 72,50 lei/pers. În contextul în care numărul personalului feminin din cadrul Aparatului Propriu al Primarului, Consiliului Local, servicii, direcţii şi instituţii subordonate este de 700, estimez că organizarea unui astfel de eveniment de socializare va comporta cheltuieli în valoare de 50.750 lei” – îşi motivează primarul Gutău proiectul de hotărâre privind organizarea manifestărilor de „Ziua Femeii”, proiect ce va fi spus dezbaterii şi aprobării în şedinţa Consiliului Local din data de 28 februarie 2017.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “Primăria Râmnicului „pune la bătaie” 63.750 de lei pentru petrecere şi flori de „Ziua Femeii”

  1. Consilierul local Grig Crăciunescu, i-a reproşat primarului Mircia Gutău chiar în şedinţa Consiliului Local de marţi că aruncă din bugetul local suma de 63.750 lei pentru organizarea unor evenimente de Mărţişor şi Ziua Femeii, însă primarul Râmnicului nu a rămas dator şi l-a „taxat” pe liberalul Crăciunescu astfel: „Ştii care e diferenţa dintre mine şi tine? Eu stimez femeile, admir femeile, îmi plac femeile”.

    Boss e ok sa-ti placa femeile (prostituatele in special), dar pe banii tai nu ai ramnicenilor. Ce dracu sa te astepti de la un infractor curvar prieten cu Mihai Obreja si Ion Craciunescu? O arde el fermecator :)))))).
    MARE panarama!!!!!!

Comments are closed.