FOTO: Echipa de baschet a Colegiului „Mircea cel Bătrân”, câştigătoare a etapei judeţene a Olimpiadei Gimnaziilor „Gimnaziada”

La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact vineri 24 februarie 2017, în sala de sport a Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor „Gimnaziada” la baschet. La eveniment au participat şapte echipe de la următoarele şcoli din judeţul Vâlcea: Şcoala Gimnazială Nr. 13 Râmnicu Vâlcea, Şcoala Gimnazială „I. Ghe. Duca” Râmnicu Vâlcea, Colegiul Naţional „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea, Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” Râmnicu Vâlcea, Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, Liceul Tehnologic Băile Govora şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea.

Competiţia a început în jurul orei 14.00 şi s-a terminat la lăsarea serii, atunci când a avut loc şi festivitatea de premiere, oficiată de inspectorul şcolar de sport al ISJ Vâlcea, Coca Bîrzan Niţulescu. Cea mai bună echipă de baschet masculin s-a dovedit a fi cea a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea, care a ocupat locul I, urmată de echipele Şcolii Gimnaziale „I. Ghe. Duca” Râmnicu Vâlcea şi Liceului Tehnologic Băile Govora.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat elevul Raul Ionuţ Marghita – de la Colegiul „Mircea cel Bătrân” – care primit premiul special, dar şi premiul MVP (Most Valuable Player). De asemenea, elevul Marian Mirică – de la Şcoala I. Ghe. Duca – a primit şi el un premiu special, precum şi un premiu pentru cel mai tehnic jucător.

Mai trebuie adăugat că echipa câştigătoare a competiţiei s-a calificat în etapa regională a Olimpiadei Gimnaziilor „Gimnaziada”, ce se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea şi la care vor participa echipe din Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi, evident, Vâlcea.

[supsystic-gallery id=99]

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.