Ex-directorul Pieţe Prest sare la gâtul lui Gutău. El cere despăgubiri în instanţă după ce a fost demis

Societatea Pieţe Prest, aflată în subordinea Primăriei Râmnicu Vâlcea, este în căutarea unui avocat şi solicită în Consiliul Local aprobarea contractării unor servicii juridice. Asta după ce fostul şef al Pieţe Prest, Mihail Tăbârcă, a fost demis printr-o hotărâre a Consiliului de Administraţie, deşi contractul său de management se încheia abia în luna noiembrie 2017. Mihail Tăbârcă a obţinut postul printr-un concurs, iar el acum cere în instanţă să primească toate drepturile ce i se cuvin până la finalizarea perioadei contractuale.

“Pe data de 3-4 ianuarie 2017 m-am dus la serviciu aşa cum era normal, numai că am fost demis de Consiliul de Administraţie. Adică, nişte ‹nobody› angajaţi de Gutău au decis să eu nu fac bine ceea ce fac, în condiţiile în care şi în 2015 şi în 2016 eu am încheiat anul pe profit. Cer în instanţă să se constante nulitatea tuturor actelor îndreptate împotriva mea. De asemenea, vreau tot ceea ce mi se cuvine” – ne-a declarat fostul director al Pieţe Prest, Mihai Tâbărcă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “Ex-directorul Pieţe Prest sare la gâtul lui Gutău. El cere despăgubiri în instanţă după ce a fost demis

  1. Nu se mai satura oamenii astia de scandaluri , de reprosuri si atat de multe vorbe urate ! Cand vreodata vom inceta cu ura asta din administratia locata si vom pune lucrurile in miscare ?! niciodata .. pentru ca asa suntem noi romanii !

Comments are closed.