Alegeri la Sanitas în Spitalul Judeţean Vâlcea

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea continuă în stilul arhi – cunoscut organizarea alegerilor şi concursurilor. Luni, la ora 14:00, se vor desfăşura alegerile pentru conducerea Sanitas (unul din sindicatele pentru asistenţi, infirmieri şi personal TESA). De ,,bine” şi de ,,transparent” ce s-au organizat alegerile de către direcţiunea SJU, pentru cele trei funcţii se luptă doar patru persoane. Actualul preşedinte al Sanitas din SJU Vâlcea, asistentul Bebicu Maria (secţia Psihiatrie) – recent pensionat, va candida pentru funcţia de vicepreşedinte, în noul mandat. Tot pentru această funcţie şi-a depus candidatura la asistenta – şefă de la Obstetrică – Ginecologie, Ileana Elvira Popescu. La preşedinţie va candida doar Adrian Veţeleanu (amic cu managerul Dan Ponoran), asistent la ATI. Pentru funcţia de secretar s-a înscris asistenta Mia Iordache (secţia Boli contagioase). În SJU Vâlcea asistenţii, personalul TESA şi infirmierii au doua sindicate: Sanitas şi Sănătatea. În ultimii doi ani mulţi salariaţi TESA au părăsit Sanitas alegând Sănătatea, pentru cinci bonuri de masă, lunar.

Foto: Primaria Municipiului Ramnicu Valcea Facebook

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

4 thoughts on “Alegeri la Sanitas în Spitalul Judeţean Vâlcea

  1. Alo,toarsu…ziarist…nu pentru bonuri,ci pentru ca cei din Sanitas,iau si nu prea dau inapoi…asta ca sa scriu pe scurt….intelegeti!?La stadiul declarativ de a face ceva pentru cei inscrisi stau bine…dar pina la a face e distanta lunga…si mai pe scurt,analizati de unde plecara si unde ajunsera capii din organizatie,ce averi au si cu ce masini se dau…

  2. Corect,nu vor sa mai plece dupa scaune,le e foarte bine…presedintele Bebicu,si-a angajat tot neamul la psihiatrie.nevasta copilul,mai nou nepoata la farmacie….

  3. Oare,unde sunt banii nostri?..ne-su zis de greve,de sedinte,dar concret nu au avut niciodata o sedinta cu membrii sa ne spuna si noua cum stau cu banii,am auzit ca au disparut multi bani de la sanitas,oare mariana costea stie ceva????ma bucur pentru adi veteleanu,e alta ge eratie,loate face ceva pentru membrii sanitas

  4. Sindicatul Sanitas este un fel de organizatie mafiotă, pentru ca nu poti sa te retragi din el, motivul lor este ca au proces pentru recuperarea a 25% din salaiu care s a luat in perioada 2009-2010, dar toata lumea a semnat actul aditional atunci.

Comments are closed.