Primarul Gutău a decis să sisteze lucrările la Grupul Şcolar „Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea

 

În ultimele luni, între conducerea Grupului Şcolar „Nicolae Pleşoianu” şi primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a fost un conflict deschis, în spaţiul public aruncându-se vorbe grele. Totul a pornit de la anumite zvonuri conform cărora edilul urma să desfiinţeze unitatea de învăţământ respectivă. S-au scris zeci de ştiri şi au fost dezbateri televizate aprinse pe această temă, iar când totul părea să se calmeze, primarul Gutău vine cu un proiect de hotărâre, ce-l va supune aprobării în Consiliul Local, prin care propune sistarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Grupului Şcolar „Nicolae Pleşoianu”.

Mai precis, edilul vrea să renunţe la construcţia unei noi şcoli cu 10 clase în incinta unităţii de învăţământ, iar în schimb să finalizeze mansarda deja începută, să amenajeze un teren de sport pe suprafaţa pe care urma să se construiască şcoala şi să reabiliteze sala de sport.

„Se propune aprobarea sistării lucrărilor nefinalizate până la această dată în cadrul contractului de execuţie lucrări «Reabilitare şi amenajare Şcoala de Arte şi Meserii Grup Şcolar Nicolae Pleşoianu Râmnicu Vâlcea» şi cuprinderea pe lista de investiţii a următoarelor lucrări: amenajarea unui teren de sport pe suprafaţa pe care urma să se construiască şcoala cu 10 clase, reabilitarea sălii de sport şi finalizarea lucrărilor la mansarda clădirii existente” – se arată în proiectul de hotărâre.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.