13 martie 2023

Primarul Remus Sasu anunță ”un nou proiect cu finanțare aprobată pentru Ocnele Mari”

Ocnele Mari se dezvoltă și se dezvoltă frumos, atât din punct de vedere turistic, cât și din punct de vedere strict administrativ. Tânărul primar Remus Sasu face o treabă de excepție, implementând proiecte importante și interesante pentru comunitatea sa. Un ultim proiect ce a primit finanțare este cel legat de reabilitarea blocului de locuințe M 1 de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Ocne , proiectul intitulându-se “Renovare clădire rezidențială multifamilială în oraș Ocnele Mari”. Obiectivul de investiții are o valoare de peste 1,7 milioane de lei și are o perioadă de implementare de 24 de luni.

“Am cerut și am primit finanțare pentru reabilitarea unui bloc de locuințe din Ocnele Mari (vezi imagini). Acesta este unul dintre proiectele pe care le-am planificat pentru anul 2023, pentru că are în prim-plan protecția sănătății și a banilor mai multor oameni care locuiesc în orașul nostru. Am depus cererea de finanțare și documentația aferentă la începutul acestei luni și am primit aprobarea de finanțare câteva zile mai târziu, ceea ce arată modul profesionist, deosebit de convingător, în care grupul care a lucrat la documentație și-a făcut treaba. Cu pricepere în domeniile de activitate implicate în proiectare și cu multă competență profesională.

Clădirea avută în vedere pentru renovare energetică este blocul de locuințe M1 din str. Alexandru Ioan Cuza 67 și are o suprafață desfășurată de 1738 metri pătrați. Cererea nostră pentru finanțare se încadrează în Planul Național de Redresare și Reziliență și se referă la fonduri nerambursabile. Știu că este o veste bună pentru multă lume și o speranță pentru noi toți în proiecte cât mai folositoare locuitorilor din Ocnele Mari” – anunță primarul din Ocnele Mari, Remus SASU.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like