VIDEO: Lămuriri de la CET Govora. Este sau nu stoc de cărbune pentru a trece iarna în RÂMNICU VÂLCEA…!?

În ultima perioada, in spatiul public au fost facute tot felul de afirmatii cu privire la cantitatea de carbune ce se afla in stocul CET Govora, speculandu-se faptul ca nu mai este carbune pentru ca ramnicenii sa treaca aceasta iarna cu bine. In acest context, la sedinta Consiliului Judetean Valcea de marti, 31 ianuarie 2017, administratorii judiciari ai CET Govora au tinut sa precizeze ca nu sunt probleme cu aprovizionarea de carbune si ca societatea nu va inceta sa furnizeze agentul termic in Ramnicu Valcea pana la sfarsitul perioadei reci.

„Aș vrea să menționez că în acest moment la depozitul de la Berbesti află 60.000 tone , la depozitul din curtea CET Govora se află cel puțin 25.000 tone, iar în rezerva de stat se află aproximativ 50.000 tone. Deci nu sunt probleme cu cărbunele” – a spus unul dintre reprezentantii firmei EuroInsol, administrator judiciar al CET Govora.

„În general este o problemă de exprimare atunci când se spune ca <mai avem cărbune până la până la data de…>. Pai da, dar urmează să ne si aprovizionăm” – a completat si presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.