Râmnicenii au datorii imense la apă caldă şi căldură. Rău – platnicii riscă debranşarea

 

Iarna a fost una extrem de grea pentru mulţi dintre râmniceni, care nu au avut posibilitatea să-şi achite datoriile de întreţinere. Astfel, s-a ajuns la situaţia ca datoriile pe care persoanele fizice sau juridice din Râmnicu Vâlcea le au către CET Govora să se ridice la nu mai puţin de 23 de milioane de lei. În această perioadă, societatea de termoficare are de recuperat de la rău-platnicii din Râmnicu Vâlcea suma de 23,17 milioane de lei pentru apă caldă de consum și agentul termic pentru încălzire, furnizate în sistem centralizat.

Evident, cele mai mari restanțe, de 18 milioane de lei, le înregistrează asociațiile de proprietari sau locatari și casele proprietate privată. De asemenea, CET Govora mai are de recuperat 1,56 milioane lei de la agenții economici și 3,61 de milioane de la unităţile bugetare.

Cei care nu vor achita datorii, riscă să fie debranşaţi, așa cum s-a întâmplat recent şi cu 4 asociații de proprietari din Râmnicu Vâlcea.

You May Also Like

One thought on “Râmnicenii au datorii imense la apă caldă şi căldură. Rău – platnicii riscă debranşarea

  1. Ar trebui somati sa plateasca sau sa fie executati silit , sunt probleme foarte mari la foarte multe blocuri cu oamenii care au plecat pe dincolo sau cei care sunt locatari activ si au probleme la plata taxelor de intretinere !

Comments are closed.