18 noiembrie 2016

SC Rosal Grup va face deszăpezirea pe drumurile naţionale din Vâlcea

Anunţ de ultimă oră al prefectului de Vâlcea, Radu Renga, care a ţinut să-i liniştească pe şoferii care tranzitează judeţul nostru pe drumurile naţionale. El a anunţat că s-a stabilit câştigătorul licitaţiei pentru deszăpezire, firma care va face acest serviciu public fiind SC Construcții Generale & Rosal Grup SA. Sigur, trebuie precizat, începând cu data de 17 noiembrie 2016, competitorii la licitaţie mai au şansa de a face contestaţie, termenul fiind de 10 zile.

„În vederea asigurării și menținerii stării de normalitate pentru populația județului Vâlcea, a turiștilor, dar și a persoanelor aflate în tranzit, respectiv limitarea efectelor potențialelor situații de urgență ce se pot produce în sezonul rece 2016-2017, prefectul Radu Renga, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea aduce la cunoștință faptul că societatea SC Construcții Generale&Rosal Grup SA a fost declarată câștigătoare a „Acordului cadru servicii de întreținere curentă pe timpul iernii 2017-2020 la DRDP Craiova- SDN Rm. Vâlcea” în urma licitației.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că, în conformitate cu reglementările în vigoare, începând cu data de 17.11.2016, mai există un termen de 10 zile de contestație.

Până la îndeplinirea termenului, la data transmiterii acestui comunicat, există dislocate din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova- Secția de Drumuri Naționale (SDN) Craiova  3 auto cu răspânditor și lamă, dintre care 2 pentru zona de munte, respectiv Voineasa-Vidra, iar din cadrul SDN Slatina încă 4 auto dotate cu răpânditoare și lame.

Precizăm că SDN Rm. Vâlcea are în dotare 3 Unimog-uri echipate cu răspânditoare și lame, 2 autofreze, 2 buldoexcavatoare și 1 încărcător de mare capacitate” – precizează

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.