18 noiembrie 2016

VÂLCEA: Femeie violată la Nicolae Bălcescu. Infractorul arestat!

La data de 16 noiembrie a.c., ora 21.34, poliţiştii Secţiei Milcoiu au fost  sesizaţi prin apel 112 cu privire la comiterea unei agresiuni asupra unei femei de 53 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit din primele verificări, faptul că persoana bănuită de comiterea infracţiunii ar fi  pătruns fără drept  în locuinţa victimei. În urma unor discuţii contradictorii, acesta a exercitat acte de violenţă fizica asupra femeii şi ulterior ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 25 de ani, a fost prezentat ieri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au admis propunerea procurorului de caz şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului bănuit de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, viol şi violare de domiciliu.

În prezent acesta este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.