20 noiembrie 2016

SCRISOARE pentru GUTĂU. Peste 5.600 de străini au semnat petiția pentru salvarea maidanezilor din RÂMNICU VÂLCEA

De cateva zile, site-urile de socializare sunt invadate de o petitie initiata de organizatiile pentru protectia animalelor din Europa. Petitia, care contine si o scrisoare catre primarul Mircia Gutau, are ca scop salvarea maidanezilor din Ramnicu Valcea.

Reprezentantii organizatiilor pentru protectia animalelor din strainatate au aflat din presa din Romania ca la Adapostul de la Feteni cainii sunt tinuti in conditii ingrozitoare si, de aceea, mor pe capete. Ei cer salvarea maidanezilor si ii solicita primarului Mircia Gutau sa ia atitudine. Pana la ora la care scriem acest articol, petitia a fost semnata de peste 5.600 de persoane.

Iata scrisoarea:

„Draga domnule Primar, dragi membri ai DSV si tuturor celor care sunt responsabili si interesati, suntem informati ca acei caini care se afla in adapostul public sufera si mor in cel mai crud mod posibil, datorita conditiilor din acel adapost horror.

Veterinarul adapostului nu face nimic pentru ei. Nu-i pasa. Acum, persoanelor care vor sa salveze aceste animale nu li se mai permite sa scoata cainii din adapost pentru tratament sau adoptie. In acest fel, bietii caini nu mai au nicio sansa.

Acest lucru NU este acceptabil!!! Oamenii din toata Europa sunt ingroziti cand aud aceste stiri despre orasul vostru!!

Dvs. si toate persoanele din orasul dvs. care aveti autoritatea sa stopati aceste lucruri si nu o faceti, veti fi VINOVATI!!!

Va rugam lasati cainii sa traiasca!!!

Sunt suflete nevinovate!!!

Va rugam, lasati cainii sa fie tratati, adoptati si sa plece in mod legal din orasul dvs.!!! Permiteti-le persoanelor care vor sa salveze animalele sa ajute acesti caini!!!

Daca puteti sa ajutati in orice fel, va rog sa o faceti!”.

You May Also Like

23 thoughts on “SCRISOARE pentru GUTĂU. Peste 5.600 de străini au semnat petiția pentru salvarea maidanezilor din RÂMNICU VÂLCEA

 1. Acesti criminali merita impuscati,duc caini vi la gradina zoologica sa le dea animalelor cred,atunci ce ar cauta sa-i duca pe bietii catelusi la gradina zoologica,cred ca sant hrana pentru animale iar nesimtiul ala de veterinar nare ce cauta ala acolo sa ia o gramada de bani din buzunarul nostru si toti acei criminali,trebuie desfintat acel adapost cine sant acesti nenorociti sa-si bata joc de viata acestor animalute nevinovate sa mai fei si platiti din buzunarul nostru cu o suma de bani.

 2. Please help the dogs, give them medicine, food and let the doctor into the Shelter.Give the dogs a Chance to find a home.

 3. Please take action to end this horror, to make sure that the public shelter is managed according to the legal requirements in Romania, and that the volunteers are given access to care for the dogs and take out dogs for adoption. This is a huge disgrace to Valcea and the responsible authorities.

 4. D-le primar,va rog foarte mult sa mergeti la adapostul mortii,al mizeriei si al terorii,F
  eteni,sa-i concediati pe parazitii care lucreaza acolo,si care isi bai joc de caini,fura banii alocati ingrijirii animalelor si isi bat joc de bietele animale

 5. DOMNULE PRIMAR
  LĂSAȚI CÂINII SA TRĂIASCĂ ? PEDEPSIȚI CRIMINALII PLĂTIȚI DIN BANII NOSTRII ,BANI PUBLICI care chinuie , infometeaza , schingiuesc suflete nevinovate.
  STAT BARBAR , IN CARE NICI OMUL SI NICI ANIMALELE NU AU SIGURANTA ,CU CRIMINALI ȘI SADICI ÎN LIBERTATE ! Unde este JUSTIȚIA , cu standardele Europene ? RUȘINE , RUȘINE, RUȘINE, ! VREM DREPTATE , UCIGAȘII SA PLĂTEASCĂ CU ANI BUNI DE PUȘCĂRIE ȘI DECĂDEREA DIN DREPTURILE DE A MAI ATINGE ÎN VIATA LUI VREUN ANIMAL ! ,

 6. What are you thinking about exactly? Why be such a cruel bastard to innocent dogs like this? Dont you have a heart at all? Dont forget- THE WHOLE WORLD ARE WATCHING YOU- SHAME ON YOU ROMANIA!!!!!!

 7. Luati exemplu de la primarul din Piatra Neamt.Se poate rezolva problema si omeneste!

 8. Se poate rezolva daca se doreste. Cu dorinta si dragoste pentru animalele abandonate se poate face. Daca dl. Primar doreste, poate sa-i pedepseasca pe nenorocitii care comit crime si atrocitati pe spatele bietelor suflete din adapost. D-le Primar, va rugam sa luati masuri impotriva lor. Puteti si aveti toate instrumentele legale la indemana.
  Primarul din Piatra Neamt a docedit multa omenie si dorinta de a face, deci sunt convinsa ca si dumneavoastra vreti si puteti sa rezolvati aceasta problema.

 9. Nu exista suflete mai curate si de iubitoare decat ale acestor animalute. Salvatii cateii din Valcea!

 10. EINE SCHANDE FÜR DIESES LAND!!!!!! ES SIND FÜHLENDE LEBEWESEN U DIE BESTEN FREUNDE DES MENSCHEN!!!

 11. DOMNULE PRIMAR cainii fara stăpân nu trebuie sa fie liberi prin oraș punând in pericol viata oamenilor,in special a copiilor si a batranilor ,daca acești iubitori de câini sunt atât de îngrijorați să-i ia la ei acasă,fiți convins ca sunt infinit mai multi cei care nu vor câini pe strada

Comments are closed.