STAŢIA de ASFALT a RÂMNICULUI, DESFIINŢATĂ! Primarul Gutău: „Asfaltul produs acolo era cu 45% mai scump”

 

La şedinţa Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, consilierii locali au votat pentru desfiinţarea Staţiei de Asfalt „Vlădeşti” ce aparţine primăriei Râmnicului. Propunerea a venit din partea primarului Mircia Gutău care susţine că îi este foarte greu să controleze această staţie de asfalt. Mai mult, un alt motiv pentru luarea acestei decizii este, potrivit edilului, că „asfaltul produs acolo de Primăria Râmnicu Vâlcea era cu 45% mai scump decât dacă îl cumpăram de la altă firmă”. În acest condiţii, pentru asfaltarea drumurilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, de acum încolo administraţia va apela la licitaţiile pe SEAP, iar principala condiţie pusă, în afară de preţ, este aceea ca firma câştigătoare să livreze asfaltul chiar a doua zi.

Mai mult, conducerea Primăriei a ţinut să precizeze că staţia a fost construită în anul 1986, are mari probleme în ceea ce priveşte poluarea mediului şi se află amplasată pe un teren ce aparţine comunei Vlădeşti, pentru care se plătea lunar o chirie de 2.711 euro.

În altă ordine de idei, valoarea neamortizată a Staţiei de Asfalt ce va fi scoasă din funcţiune este de 105.866,12 lei, iar bunurile corporale vor fi valorificate prin scoaterea lor la licitaţie publică.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.