29 august 2016

Trei candidaţi pentru Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea! Unul e coleg de partid cu primarul!

 

Încă de anul trecut se caută în continuu un director pentru Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea. S-au organizat până acum atât de multe concursuri, încă le-am uitat numărul, dar nu s-a găsit niciodată un personaj pregătit să ia postul în primire. Primarul Mircia Gutău a dat ordin să se mai organizeze încă o dată concurs şi s-a şi executat. Astfel că, marţi, 30 august 2016, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea va avea loc examenul pentru postul de director al Poliţiei Locale.

Conform surselor noastre, la concurs s-au înscris trei persoane, dintre care doi sunt pensionari. Unul dintre candidaţi este Alecu Deaconu, fost şef al Poliţiei Locale, pe care mulţi dintre ex-colegii săi îl doresc înapoi. Ceilalţi doi candidaţi sunt, aşa cum spuneam, pensionari. Este vorba despre Rândunel Bădescu – fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi despre Ion Radu – fost şef al DGA – Serviciul Judeţean Vâlcea.

Despre Rândunel Bădescu nu ne putem abţine să nu spunem că el a făcut campanie electorală pentru Partidul Ecologist Român (PER) Vâlcea, la alegerile locale, în municipiul Drăgăşani. Rândunel Bădescu a putut fi văzut pe toate străzile îmbrăcat cu un tricoul verde şi împărţind pliantele PER-ului, chiar alături de Mircia Gutău. Ba mai mult, poze cu el în campanie electorală au circulat şi pe Facebook, deci nu mai este nicio noutate că Bădescu este coleg de partid cu primarul Mircia Gutău. În final, trebuie să amintim despre o declaraţie interesantă a edilului din Râmnicu Vâlcea, care, în cadrul unei conferinţe de presă, a precizat: „Voi insista ca la conducere (conducerea Poliţiei Locale – n.r.) să vină un specialist, fost poliţist, în aşa fel încât să impună respect…”. No comment!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.