VIDEO: Primăria Râmnicu Vâlcea schimbă sistemul de circulaţie din centrul oraşului

 

Primăria Râmnicu Vâlcea a comandat, de curând, efectuarea unui studiu de trafic în municipiu, iar rezultatele arată că în centrul oraşul va fi necesară schimbarea sistemului de circulaţie. Schimbările, ce vor avea efectul de a fluidiza circulaţia, se vor face cât de curând sau, mai exact, imediat ce firma specializată finalizează studiul de trafic.

Primarul Mircia Gutău susţine că, în primul rând, va fi necesară micşorarea sau chiar desfiinţarea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Dacia cu Calea lui Traian, acolo unde traficul este zilnic infernal.

De asemenea, pe Calea lui Traian se vor da drumul la cele patru sensuri, desfiinţându-se astfel sensul giratoriu creat de cele două poduri. De asemenea, porţiunea dintre Calea lui Traian şi Carol I va fi cu sens unic, iar la intersecţia străzii Carol I cu Splaiul Independenţei se va face un mic sens giratoriu. Mai mult, pe aceeaşi stradă Carol I, între Cozia şi River Plaza Mall, se va da drumul pe ambele sensuri.

Iată însă, în video de mai jos, explicaţiile pe larg ale primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VIDEO: Primăria Râmnicu Vâlcea schimbă sistemul de circulaţie din centrul oraşului

  1. dezastru de cand sa scos giratoriul ce cobora pe Dacia ,Sspre Dragasani trebuie aglomerat centru ,spre Dacia aglomeram Traian sud , pana la primele giratorii iar de la Vladesti la kaufland alvar……………….///////////////////

Comments are closed.