VIDEO: Vezi care mai este stadiul lucrărilor din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

 

Un recent video realizat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea ne arată că lucrările în punctul 0 al oraşului nostru nu evoluează aşa cum ne-am fi dorit. În afară de cele două benzi rutiere care au fost redate spre circulaţie, altceva nimic nu este finalizat în acest moment.

Sigur, zilele trecute, firma constructoare – SC Mitliv Exim SRL – a făcut şi publice motivele pentru care proiectul nu este finalizat, deşi termenul de executare a fost încălcat de mult timp. Reprezentanţii societăţii susţin că nu au primit până acum proiectul complet de la beneficiar. „În prezent, executantul aşteaptă de la Beneficiar completarea proiectului în vederea continuării execuţiei lucrărilor. În lipsa unui proiect complet, lucrările nu pot decurge într-un ritm normal şi astfel nu se poate estima un orizont de timp până la finalizarea acestora” – precizează Mitliv.

În acelaşi timp, nu mai departe de săptămâna trecută, primarul Gutău ameninţa că va rezilia contractul cu firma constructoare în cazul în care proiectul nu este finalizat în scurt timp. Ce se va întâmpla în centrul Râmnicului? Rămâne de văzut! Cert este şantierul din centrul oraşului nostru este departe de a fi finalizat!

Video: Paul Balanca

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.