Anchetă CJ Vâlcea în afacerea Bulacu – RAJDP. Rămâne Vălimăreanu pe funcție?!

În urma dezvăluirile din Gazeta Vâlceană(https://www.gazetavalceana.ro/anchetedezvaluri/somn-usor-psd-cum-isi-rezolva-bulacu-incompatibilitatea-prin-institutii-conduse-de-cj-valcea/), conducerea Consiliului Județean (CJ) Vâlcea a demarat o anchetă internă . Președintele Constantin Rădulescu susține că nu a știu de existența documentului dintre Regia Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) – instituție aflată în subordinea CJ Vâlcea – și SC Minet, societatea senatorului Romulus Bulacu. Așa cum am arătat într-un articol precedent, documentul dintre cele două anula tranzacție pentru care Bulacu a fost declarat incompatibil de ANI. Procesul dintre Bulacu și ANI se află la ÎCCJ și are termen pe 13 decembrie. La fond, liberalul a pierdut. 

,,Nu am avut cunoștință de această situație! Evident că vom demara procedurile legale pentru clarificarea celor semnalate de dumneavoastră. Chiar de astăzi (n.r. – 25 noiembrie, ziua emiterii declarației) voi emite o dispoziție cu echipa de specialiști ai CJ Vâlcea care să vină cu un punct de vedere și cu încadrarea legală” a spus Constantin Rădulescu. 

În acest caz, cum de și-a permis directorul RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, așa ceva?! Vălimăreanu pare indispensabil acestei instituții de foarte mulți ani. Fie că la CJ Vâlcea sunt pesediști sau liberali, acesta este ținut pe funcție. Ciudățenia e cu atât mai mare cu cât directorul RAJDP este liberal vechi, recunoscut și purtător de carnet de partid. Să fie atât de mare teama de procurorul Elena Vălimăreanu (de altfel, un magistrat profesionist) șefa Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Vâlcea, care este cumnata directorului? Nu s-a mai găsit în Vâlcea niciun făcător de drumuri și poduri mai bun sau altele sunt motivele pentru care este ținut cu îndârjire pe funcție? Cel mai probabil, nu va păți nimic nici de această dată. 

Într-un articol viitor vom prezenta mai multe episoare interesante, de-a dreptul ciudate, petrecute pe parcursul proceselor pe care societatea lui Romulus Bulacu l-a avut cu Spitalul de Pneumofiziologie ,,Constantin Anastasatu” din Mihăești. Adică atunci când liberalul și-a ,,rezolvat” a doua factură pentru care ANI l-a declarat incompatibil. 

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like