23 iunie 2016

BREAKING NEWS: Percheziţii la Primăria Popeşti – Vâlcea!

„Poliţiştii Serviciului de Invetigaţii Criminale şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au efectuat 3 percheziţii, în judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de delapidare şi  abuz în serviciu.

La data de 23 iunie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au efectuat 3 percheziţii domiciliare (o autoritate publică şi două domicilii), la persoane bănuite de comiterea de infracţiunii de natură economică.

În fapt, în perioada 2012-2015, mai mulţi funcţionari publici din cadrul unei instituţii publice sunt bănuiţi că au executat mai multe lucrări fără a respecta procedurile privind achiziţiile publice şi şi-au însuşit pe nedrept sume de bani cu titlu „decont deplasări”.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat până în prezent este de aproximativ 200.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate ieri, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetării  mai multe înscrisuri şi documente contabile. La finalizarea activităţilor, 5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri” – se arata in comunicatul IPJ Valcea.

În această dimineaţă de joi, 23 iunie 2016, trei percheziţii au avut loc în localitatea Popeşti, judeţul Vâlcea. La descinderi au luat parte poliţiştii de la Secţia 7 Măldăreşti, percheziţiile fiind se pare atât la Primăria Popeşti, cât şi la locuinţa primarului şi a unui alt funcţionar public.

Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un dosar de achiziţii, în care s-au comis o serie de infracţiuni.

Vom reveni cu amănunte!

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.