Crimă într-o comună din Vâlcea. Și-a sugrumat fosta soție!

/


UPDATE: Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a început urmărirea penală față de individul care și-a ucis fosta soție.

Crimă într-o comună din județul Vâlcea. Un bărbat de 74 de ani și-a ucis fosta soție. Femeia, în vârstă de 64 de ani, a fost pur și simplu sugrumată de cel de care divorțase de ceva timp. Incidentul a avut loc în data de 16 iulie 2022, în comuna Șușani, iar potrivit unor surse judiciare totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Cei doi încă locuiau în aceeași gospodărie, chiar dacă legal erau despărțiți. La un moment dat, s-au luat la ceartă, iar totul a degenerat, bărbatul omorând-o pe femeie cu mâinile goale.

Cadavrul victimei a fost dus la Medicină Legală, iar azi, 18 iulie 2022, după autopsie, totul a devenit clar pentru anchetatori: femeia a murit în urma sugrumării. Suspectul a fost reținut, el urmând să fie dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like