PERCHEZIŢII în VÂLCEA! Două firme vizate! Acuzaţii de evaziune fiscală şi spălare de bani!

UPDATE 2: Descinderile oamenilor legii au loc la două firme din domeniul construcţiilor din Râmnicu Vâlcea. Una dintre firme se numeşte SC Hispasium Import SRL, iar administratorul societăţii este suspect în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani. Din câte se pare, aceasta este o societate cu răspundere limitată.

UPDATE: Toate cele patru percheziţii au loc în municipiul Râmnicu Vâlcea. 

La primele ore ale dimineţii, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, au plecat în căutarea infractorilor economici. Astfel, ei au descins în patru locaţii din judeţul Vâlcea, vizând sediila a două firme, administratorii acestora fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani

„În fapt, în perioada iunie – decembrie 2014, cei în cauză în calitate de administratori la două societăţi comerciale cu sediile în municipiul Râmnicu – Vâlcea, ar fi  efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri fără a înregistra şi declara operaţiunile comerciale şi veniturile realizate.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat stabilit până la acest moment este de aproximativ 350.000 de lei. 2 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.