Gutău și Vuza refac colosul handbalului românesc. Chimcomplex, partenerul SCM Râmnicu Vâlcea


Vestea numărul unu a începutului de an este semnarea parteneriatului dintre Chimcomplex și SCM Râmnicu Vâlcea. Marile performanțe istorice ale handbalului vâlcean se leagă de platforma chimică, de la Chimistul și Oltchim, până în prezent, la data semnării acestui parteneriat. Începând cu sezonul viitor, compania condusă de omul de afaceri Ștefan Vuza a anunțat că se va implica și mai mult în susținerea echipei de la poalele Capelei, fapt care poate readuce la Râmnicu Vâlcea renumele fostulei echipe Oltchim și – de ce nu – și numele. Parteneriatul cu Chimcomplex o va aduce pe SCM Râmnicu Vâlcea mai aproape financiar de echipele care domină Liga Florilor, în prezent, la acest capitol. Alianța dintre primarul Mircia Gutău și afaceristul Ștefan Vuza poate aduce imense beneficii sportului și performanșei din Râmnicu Vâlcea. Redăm integral comunicatul de presă emis de SCM, dar asumat și de Chimcomplex prin declarația lui Vuza.
SCM Râmnicu Vâlcea are plăcerea de a vă anunța că, începând cu 1 ianuarie 2023, clubul nostru a încheiat un parteneriat cu Chimcomplex S.A pentru următoarea jumătate de an. Totodată, începând cu sezonul următor, Chimcomplex S.A. și-a manifestat interesul să devină, alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, sponsorul principal al echipei.
Decizia de alăturare a Chimcomplex, principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, ca partener-finanțator al SCM Râmnicu Vâlcea a avut la bază încrederea în rezultate remarcabile și în evoluția ascendentă a clubului. Sportul de calitate provoaca reacții în lanț, iar Chimcomplex va fi alături de comunitatea SCM pentru a susține și încuraja performanța clubului pentru îndeplinirea obiectivelor asumate.

”Considerăm că semnarea acestui parteneriat este un prim pas pentru revenirea handbalului vâlcean în top, conform tradiției municipiului în acest sport, atât la nivel național cât și european. Chimcomplex susține inovația în tot ceea ce face și avem încredere că această alăturare de forțe va aduce clubului o altă dinamică”, a declarat directorul SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Țuca.

”Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric și totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție, susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige. Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă de care să fim mândri zi de zi”, a declarat Ștefan Vuza.

Este o bucurie imensă să reușim să aducem alături de handbalul vâlcean un colos în domeniul chimiei, așa cum este Chimcomplex. Rezultatele din ultimii ani ale clubului și faptul că echipa este din nou în topul echipelor din România, precum și o prezență permanentă în plan internațional, au făcut ca acest mare combinat chimic să se alăture în drumul nostru către cele mai mari performanțe. Vă mulțumim și vă asigurăm că vom face totul pentru a ne atinge scopurile propuse” – a declarat Florin Verigeanu, președintele secției de handbal.

𝗖𝗶𝗻𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗼𝘂𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 ?
𝗖𝗵𝗶𝗺𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘅 𝗦.𝗔. este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli și clorosodice. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2,244 miliarde de lei.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like