FOTO. Braconieri prinși în flagrant în Râmnic. Circa 500 kg de pește și o mașină au fost confiscate

/

Prohibiție pe râul Olt e doar pentru unii, pentru alții e oportunitate de japcă! Sute de kilograme de pește au fost capturate noaptea trecută, în jurul orei 04.00, de polițiștii din Vâlcea, care au prins în trafic 4 braconieri.

Este vorba despre persoane din comuna Ionești, care au pescuit ilegal pe râul Olt, în zona Racovița. Indivizii, după ce au braconat aproape 500 kilograme de crap și caras, s-au urcat într-o mașină și au plecat pentru a pregăti vânzarea capturii. Ghinionul lor a fost că polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică și cei ai Poliție Râmnicu Vâlcea au fost vigilenți și i-au depistat în trafic, în flagrant, pe raza municipiului.

Pe lângă cele aproape 500 kilograme pește, oamenii legii au confiscat și o barcă pneumatică, 15 plase de pescuit – unele de tip monofilament, dar și autoturismul Audi cu care transportau ilegal.

Evident că braconierii s-au ales cu dosare penale, iar prinderea lor în flagrant ar trebui să fie un semnal de alarmă și pentru alte persoane ce pescuiesc ilegal (nici în prohibiție nu au bunul simț de a se opri din furt), pentru că pot pica oricând în ”plasa” oamenilor legii.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like