FOTO – PERCHEZIȚII în VÂLCEA. Tricuță este vizat

UPDATE 3: Pe surse am aflat că procurorii vâlceni i-au luat la audieri pe unul dintre copiii familiei Tricuţă. La această oră, percheziţiile nu s-au terminat la magazinul acestora din Cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea (vezi foto mai jos). De asemenea, mascaţii au decins şi la firma familiei Tricuţă de la Bujoreni. Mai mult, în acest caz s-au efectuat percheziţii şi la o instituţie, din Bihor, care are legătură cu frontiera. 

UPDATE 2: Surse judiciare ne-au confirmat ca vizati in aceste caz sunt membrii familiei Tricuță, cunoscuti in Valcea pentru comertul cu legume si fructe. Perchezitii au avut loc in Dovali, in Cartierul Nord si in Targul Raureni. 

UPDATE: „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală şi corupţie, ce ar fi fost comise în perioada 2014-2016.
În cursul zilei de astăzi, 17 noiembrie 2016, pe baza autorizaţiilor emise de către instanță, sub coordonarea procurorilor, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie împreună cu inspectori antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală efectuează 12 percheziții pe raza judeţelor Vâlcea, Olt, Dolj şi Bihor, la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele mai multor persoane.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratelor de Jandarmi din judeţele Vâlcea, Olt, Dolj şi Bihor” – precizeaza Parchetul Valcea. 

Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata de joi, 17 noiembrie 2016, in judetul Valcea. Conform primelor informatii, actiunea este organizata de Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea. Suspectii au inceput deja sa fie dusi la audieri, fiind vorba de suspiciuni de evaziune fiscala si coruptie.

tricuta-perchezitii-3 tricuta-perchezitii-1 tricuta-perchezitii-2

img_6046 img_6047 img_6048 img_6049 img_6050 img_6051

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.