FOTO. Șofer încătușat în Ostroveni. Recalcitrant, drogat și fără permis…

Un călimăneștean a fost încătușat, noaptea trecută, în zona Lacului Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, care l-au oprit în trafic. Seara trecută, oamenii legii au organizat o amplă acțiune pe străzile municipiului, iar individul în cauză a fost prins în timp ce efectua o manevră de depășire neregulamentară prin încălcarea marcajului simplu continuu pe strada Ostroveni. Tânărul în vârstă de 23 de ani, din orașul Călimănești, s-a luat la harță cu agenții de poliție în momentul în care a fost oprit, iar aceștia din urmă l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției. În final, comportamentul șoferului s-a datorat, se pare, consumului de droguri, conform spuselor oamenilor legii, șoferul fiind testat pozitiv la două substanțe interzise.

“În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența a 2 substanțe cu efect psihoactiv, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive în organism.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like